Animoso werkt Samen met

Opeens komen er in 2018 een paar vragen op mijn pad.

'Zou het niet leuk zijn als .......'

'Nee, ik wil niet dat je een workshop doet, ik zat te denken, kunnen we niet samen .....'

'Ik heb al jaren het plan om ...., en dat wil ik met jou ....'

Vragen van vrouwen die mij zien als mens en coach, vrouwen die ik hoog heb zitten en zeer respecteer. Mensen die net als ik en Animoso staan voor 'het her-versterken van je eigen regie'. De basis voor een vruchtbare samenwerking.

En ... er ontstaat nog meer, zowel in Nederland als op La Palma!

Marit Nieboer-Klapwijk van PuurMart

In het najaar van 2014 leerde ik Marit kennen als coachklant met een duidelijke vraag. Balans creëren tussen werkinspanningen en ontspanning. We startten en al snel kwamen we erachter dat achter deze vraag een hele wereld van een kijk op werk en werkhouding zat, die niet paste bij de spierziekte die zij heeft. Wilde Marit blijven werken, dan moest ze haar denkwijze en werkgebied aanpassen. Eerlijk, met open vizier, ging ze het coachtraject aan. Haar creativiteit en snelle geest was en is nog steeds de kracht die haar in haar balans bracht en houdt.
Na haar coachtraject volgde zij de opleiding tot intuïtief coach en binnen haar marketingbureau voerde ze passende veranderingen aan. Van haar enthousiasme en deskundigheid als marketing coach heb ik zelf een aantal keren gebruik gemaakt.
Van een Westlandse (ook) fysiek hardwerkende vrouw schoolde zij zichzelf om tot een intuïtieve coach vol creatieve en inventieve ideeën, waar haar klanten de vruchten van plukken. Haar eigen PuurMart, inspiratie bureau voor bewuste ondernemers.
In januari 2018 staken wij de koppen bij elkaar en zo ontstond ‘De Ondernemer in Jou’. Het is fantastisch om met haar samen iets te ontwikkelen, ze ziet kansen, ze blijft scherp en realistisch. De deelnemers in onze workshops merken en geven ons terug dat de combinatie van ons samen zeer goed werkt.

 

Lilian Peters

Lilian en ik ontmoetten elkaar begin 2016. Naast de liefde voor het eiland La Palma waar Lilian over een paar jaar wil wonen, delen we als mens en professioneel het uitgangspunt ‘versterken van je eigen regie’. In juni 2018 vroeg Lilian of ik samen met haar retraites op La Palma wil gaan organiseren. Haar droom en ooit een flirt van mij. Het afgelopen jaar hebben we met elkaar gesproken, boeken gedeeld, mogelijkheden afgetast voor in de nabije toekomst. Lilian is van oorsprong journalist en schoolde zich om tot homeopaat. De laatste jaren volgt ze allerlei zeer, ook voor mij, inspirerende opleidingen en workshops, zoals autobiografisch schrijfcoach, familie opstellingen en natuurlijk ook de training voor SoulCollage Facilitator.
De eerste stap in onze samenwerking, met Lilian als ervaringdeskundige, is de workshop SoulCollage@ ‘Zorg voor jezelf, in moeilijke tijden’ voor vrouwen die te maken hebben of hebben gehad met de diagnose borstkanker.

 

Curare, een bijzonder initiatief van Nicolien de Kroon

Op zoek naar en onderzoek naar verschillende ingangen om te komen tot een verwerking van de diagnose borstkanker, en het effect hiervan op je leven en je omgeving, heeft Lilian actief contact met Curare, Nicolien de Kroon. Onder de vleugel van Curare geven Lilian en ik de eerste workshop Soulcollage® 'Zorg voor jezelf in moeilijke tijden'. SoulCollage® is een zachte, soms confronterende, en vaak helende manier om te kijken naar wat jij in huis hebt om voor jezelf te zorgen. De beelden die jij bij elkaar zoekt, geven toegang tot antwoorden op dieperliggende vragen. Antwoorden die je helpen om te verwerken, te accepteren, te verbinden en te helen.

Nieuwsgierig naar Lilian en Nicolien? Klik hier voor een filmpje waar Lilian Nicolien interviewt op Curaçao.

Aanmelden nieuwsbrief