Haar kennis en kunde

Jikke studeerde HBO Maatschappelijk Werk, MO Handvaardigheid, Management en Supervisiekunde. Verder blijft zij zich 'eeuwig' ontwikkelen en heeft onder andere trainingen gevolgd in gestalttherapie, creatief en reflectief schrijven, familie- en bedrijfsopstellingen en is SoulCollage Facilitator. Ze ontwikkelt zich van uit het plezier om je te ontwikkelen, voor zichzelf en voor haar klanten.

Zij werkte onder andere als groepswerker, creatief therapeut, leidinggevende, docent, kwaliteitsadviseur, loopbaanbegeleider, trainer en coach. Sinds 2006 werkt ze als zelfstandige coach en trainer.

Zij beschikt over een ruime ervaring in het ontwerpen en begeleiden van coach-, training- en re-integratie trajecten en het geven van supervisie, coaching en intervisie aan leidinggevenden, teams en studenten. Bovendien is Jikke ervaringsdeskundige: zij weet als geen ander hoe moeilijk én hoe belangrijk het is om de regie over je eigen leven te hebben en te behouden.

 

Authentiek

Naast coach, supervisor en trainer is Jikke ook kunstenaar. Haar werk, authentieke schilderijen met materialen die passen bij het thema dat Jikke op dat moment bezielt, werden regelmatig geëxposeerd.
Samen met haar intuïtieve gave en haar vermogen om zich helemaal af te stemmen op een ander, leiden deze uiteenlopende competenties tot inhoudelijk gevarieerde en uitdagende trajecten, die gericht zijn op concrete resultaten, ontwikkeling en groei.

Haar schrijfsels

Vanuit haar behoefte om te geven en te delen, staat in de nieuwsbrieven van Jikke altijd een overdenking over een thema dat haar opvalt bij zichzelf, haar klanten en in haar omgeving. Deze overdenkingen zijn voor veel mensen een prikkel geweest om zelf weer eens met dat thema aan de slag te gaan. Wil je enkele schrijfsel lezen? Klik dan hier.
Je kunt je aanmelden voor de gratis nieuwsbrieven.

Aanmelden nieuwsbrief