La Palma

La Palma. Een prachtig eiland in de Atlantische Oceaan. Een eiland, waarvoor de Spanjaarden twee koosnaampjes hebben bedacht: La Isla Verda (het groene eiland) én La Isla Bonita (het mooie eiland). Het is een plek op de wereld waar die immense oceaan en het onmetelijke luchtruim je blik als vanzelf verruimen.

La Palma is het meest westelijk gelegen eiland van de Canarische eilanden en in relatie tot het aardoppervlak het hoogstgelegen eiland van de hele wereld. De voet van het eiland ligt 3500 meter onder de zeespiegel en het hoogste punt ligt op 2425 boven de zeespiegel.

Het is een eiland met een subtropisch klimaat en een prachtige natuur. In het noorden van het eiland zijn diepe, uitgesneden kloven. Op de centrale bergen van het eiland zijn uitgestrekte bossen en in het zuiden vind je uitgestrekte lavavelden met vulkanen.
Het is het eiland voor wandelaars en natuurgenieters. Het is een eiland waar je energie kunt ervaren die ruimte creëert om dicht bij je zelf te komen en daardoor versterkend werkt als je bewust een verandering in je leven wilt aanbrengen. Om die reden werkt Jikke-Animoso op La Palma.

Er is veel informatie op internet te vinden over La Palma. Maar de beste manier om te ervaren hoe mooi en bijzonder La Palma is: komen. Je bent van harte welkom!

 

Aanmelden nieuwsbrief