De grootste uitdaging ben jezelf.

Ben jij je bewust van je kracht als ondernemer en waar jij het meeste plezier aan beleeft in jouw bedrijf?
Loop je binnen je bedrijf of leven steeds in dezelfde valkuil?
Neem je jouw valkuilen aan als de waarheid of heb je het lef om uit je comfortzone te stappen?
Ben jij een ondernemer die zin heeft om in de spiegel te kijken en de ondernemer in een nieuw licht te zetten?

In deze workshop krijg je de gelegenheid .......

........... om via de door jou gemaakte SoulCollages een andere perspectief ‘de ondernemer in jou’ te belichten.
Je haalt jezelf uit je comfortzone, patronen worden zichtbaar en leert jezelf (nog) beter kennen: Wat houdt je tegen, wat brengt je verder, wat is je valkuil en hoe ga je daar een inspiratiebron van maken?
Hoe zou het zijn als je valkuil juist een uitdaging wordt?

De Ondernemer in Jou

Wat voor ondernemer jij ook bent, in welke fase van het ondernemerschap jij ook zit. Of je nu starter bent of al een ervaren ondernemer, altijd mag en kun jij je verder ontwikkelen. Om nog krachtiger beslissingen te kunnen maken, om patronen zichtbaar te maken en te doorbreken, om door aandacht te geven aan ‘de ondernemer in jou’ jouw bedrijf te laten bloeien. Deze workshop geeft je tools om vanuit een ander perspectief naar jezelf en jouw ondernemerschap te kijken en andere/ nieuwe stappen te zetten vanuit je kracht, vanuit mogelijkheden, vanuit inspiratie!

Over SoulCollage®

SoulCollage® is een creatieve, soms confronterende en meestal verrassende manier om te kijken naar wat jij in huis hebt, om die uitdaging te vinden die verstopt zit in jouw valkuil(en). De beelden die jij bij elkaar zoekt om de collage te maken, geven toegang tot antwoorden op dieperliggende vragen. Antwoorden die je helpen en ondersteunen om die stappen te nemen die jou als ondernemer verder brengt dan jij misschien wel verwacht had. Stappen die je werk lichter en plezieriger maken. De SoulCollage® methodiek is ontwikkeld door de Amerikaanse psychologe Seena B. Frost. Het is een intuïtieve en creatieve manier om zicht te krijgen op zaken die zich in het onbewuste afspelen. Vuilkuilen die je tegenhouden, en die eigenlijk niet meer nodig zijn op naar de uitdagingen waar je eigenlijk al helemaal voor openstaat.

Van Valkuil naar Uitdaging

In de workshop besteden we ook aandacht aan de Kernkwadrant. De kernkwadrant, ontwikkeld en geïntroduceerd in 1992 door Daniel Ofman, is een heldere manier om je valkuil te verwoorden en via het kwadrant opzoek te gaan naar waar dan je kracht, je uitdaging en je allergie zit. Klik hier om meer te lezen over de werking van het kernkwadrant.

 

Vragen stellen en antwoorden ontvangen

Na het maken van de SoulCollage® ga je de kaart ‘interviewen’. Dit interview doe je volgens een aantal vastgestelde vragen. Je beantwoordt deze vragen vanuit de kaart. Omdat je de kaart gemaakt hebt met afbeeldingen die je spontaan en intuïtief gekozen hebt, zijn de antwoorden vaak een verrassing.
Zo waren de antwoorden van de kaart hierboven voor mij een verrassing over de manier waarop ik zelf normalerwijze als zelfstandige ondernemer tegen ‘TIJD’ aankijk. Mijn valkuil is namelijk mijn idee dat ik altijd tijd te kort kom. Bij het maken van de kaart was ik al blij verrast dat ik TIJD verbeelde op een dot slagroom; ik werd al blij van de zoemende bijtjes rond de pen die boven het papier zweefde, terwijl ik aan aan artikelen schrijf voor mijn werk.
De boodschap van de kaart werd al snel duidelijk: geniet van het schrijven, geniet van de woorden die jij op papier zet. De kaart wilde van mij dat ik ontspannen en met plezier die dingen opschrijf en die artikel en dat boek ga schrijven die zowel ik als mijn lezers met plezier zullen lezen.
Opvallend was dat ik inderdaad met veel meer rust, en plezier!, aan de slag ging met mijn boek schrijven en de andere teksten die ik regelmatig moet/mag schrijven. Het lijkt zelfs alsof ik tijd over heb!

Waar Wanneer Investering Aanmelden

De workshop wordt gegeven op een prachtige locatie aan het strand. Vanaf de start van de workshop spelen de duinen, het strand en de zee een rol tijdens de workshop!

Waar

Strandpaviljoen De Kwartel, Zuiderstrand 7, Slag 9, paal 104, Strandopgang de Fuutlaan 2566 SB Den Haag

Wanneer:

Op maandag 24 juni 2019, van 09:45 uur tot 14.15 uur. We starten precies om 09:45 op de parkeerplaats van De Kwartel aan de Fuutlaan.

Investering

De investering in jou en jouw bedrijf is € 195,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief schrijfgerei, materiaal, hapjes, drankjes en een biologische lunch. Er is plek voor 8 á 10 deelnemers.

Neem je iemand mee? Dan krijgen jullie beiden 25% korting!

Jouw Winsten

  • Een bijzondere workshop op het strand, inclusief hapjes en drankjes!
  • Je krijg inzichten en uitdagingen waar je op een andere manier mee aan de slag kunt in je bedrijf.
  • Een inspiratieboost voor jezelf en je bedrijf.
  • Je ontmoet andere ‘bewuste’ ondernemers.

Aanmelden:

Je kunt je al vanaf nu aanmelden bij Puurmart of bij mij.

 

Over Ons

Marit, als Intuïtief Inspiratiecoach voor ondernemers, maakt je bewuster van je innerlijke kracht, je intuïtie, je talenten en je valkuilen. Hoe bewuster je hiervan bent, hoe meer je met energie aan de slag gaat met je dromen, je plannen, jouw ondernemerschap vanuit mogelijkheden en je zichtbaarheid als ondernemer en de marketing van je bedrijf.

Jikke, als coach, supervisor en kunstenaar, kijkt met je naar waar jij nu staat en waar jij nu heen wilt. Jikke ondersteunt je, confronteert je, voedt je en helpt je bij het (her)vinden van jouw eigen regie. Een route naar bezieling, levenskracht, passie en enthousiasme als mens en als ondernemer.

Wij, in onze samenwerking bundelen wij deze krachten en merken we dat onze deelnemers positief reageren op onze uitnodigende en ondersteunende houding om zich open te stellen en hun valkuil in de ogen te kijken en hun uitdagingen op te pakken.

Deelnemers spreken

Startende ondernemer: "Als beginnend ondernemer loop ik nogal vaak tegen mijzelf aan. Twijfels over of ik wel goed genoeg ben in wat ik doe zorgen ervoor dat ik meerdere malen heb bedacht te stoppen met mijn bedrijf. Het werd mij pijnlijk duidelijk dat niets mij in de weg staat behalve ikzelf. Ik had niet verwacht dat ik tot zoveel inzichten kon komen in 1 middag."

8 jaar zelfstandige ondernemer: "Ik beveel de workshop van harte aan bij ondernemers die niet bang zijn om eens in de spiegel te kijken. De begeleiding en het enthousiasme van Jikke en Marit hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich open durfde te stellen en er een zeer prettige sfeer hing."

Al 40 jaar ondernemer: “Deze workshop was voor mij een natuurlijke stap in het proces waarbij ik steeds meer van denken en piekeren naar voelen en volgen ga. ‘De ondernemer in jou’ maakte mij bewust van waar mijn kracht ligt en vooral waar ik het meeste plezier aan beleef en dus verder mee wil als ondernemer. Het zijn vaak zaken die je wel weet maar nog onvoldoende bewust bent om er echt mee aan de slag te gaan.”

Aanmelden nieuwsbrief