Voor Jullie

Animoso geeft je de kans jezelf en je partner te trakteren op intense ervaringen, nieuwe inzichten, inspirerende gesprekken en een prachtige omgeving. Om het gedrag en de gevoelens van jezelf en de ander onder de loep te nemen; patronen te ontdekken en te doorbreken; om te ontdekken wat jullie samen hebben, willen hebben en dát vervolgens ook vorm te geven, voorbij je angsten en stappend in een nieuw door jullie neergezette ruimte.

Jullie vraag, Jullie eigenheid

De programma's van Animoso zijn geen standaardprogramma's. Alle programma's zijn persoonlijk, waarin jullie wensen en verwachtingen zijn verwerkt. Door de veelzijdigheid van Jikke en de meerwaarde die een verblijf op La Palma biedt, zal ook jullie programma uit verschillende ingrediënten bestaan. Gesprekken, wandelcoaching, creatieve werkvormen, ontspannings- en meditatietechnieken, opdrachten, belevenissen en intensieve ervaringen.

Kies je voor een eenmalige workshop, dan kun je uit deze verschillende workshops iets kiezen wat jullie het meeste aanspreekt. Klik hier voor Workshops.

Omdat in dit aanbod van Animoso de verbondenheid met iemand die je dierbaar is centraal staat, is elk coachings traject of workshop ook geschikt voor alle vormen van Duo's zoals de intense relaties als ouder-/kind; broer/zus; zus/zus; broer/broer/; vriend(in)/vriend(in).

Twee unieke wezens

Animoso helpt bij het (her)vinden en versterken van je eigen regie. Regie die je in een relatie samen moet kunnen voeren. Hoe doe je dat? Op jullie 'ontdekkingsreis' naar het antwoord op díe vraag kunnen jullie rekenen op gedegen begeleiding. Jikke zal jullie inspireren, confronteren, bemoedigen en ondersteunen. Jullie hulpvraag en jullie eigenheid staan in haar coaching continu centraal.

Vinden en versterken van jezelf én je realtie

Elk mens is uniek. Heeft zijn eigen behoeftes, vooroordelen, angsten, patronen, verwachtingen en drijfveren. Heeft zijn eigen rugzak vol ervaringen en eigenaardigheden, bezit zijn eigen talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Elke relatie is een samenspel van unieke wezens. Animoso helpt jullie om elkaar (weer) te zien en te erkennen, zònder aan de eigen behoeften voorbij te gaan.

 

Een investering in Jullie

Hoogtepunt in elk Animosoprogramma is de week die jullie samen op La Palma doorbrengen. Het is een week die je uittrekt om echt samen te zijn. Om vanuit jezelf het contact te (her)vinden en te verdiepen. Het is een week waarin jullie verbondenheid 100% centraal staat.

In de duur, intensiteit en kosten van je programma of workshops kun je een keuze maken. Omdat het om een coachingstraject gaat en niet om een therapie, kun je niet rekenen op een vergoeding van je ziektekostenverzekering. Wel is het mogelijk om via je werkgever, uitkerende instantie en de belasting kosten vergoed te krijgen.

De Winst

Aan het eind van deze week zien, horen en hebben jullie ruimte voor jullie elkaars uniek zijn. Jullie waarderen wat de ander juist de ander maakt en zien dit als meerwaarde in jullie relatie. Jullie hebben naar de momenten in het dagelijks leven gezocht en gevonden waar jij en jullie ruimte voor jezelf, elkaar, de rust en de tijd, je passies kunnen blijven voeden, beschermen en inzetten in jullie samenzijn. Bovendien hebben jullie tijdens deze week een concreet plan gemaakt om al die winstpunten een blijvende plek in je leven te geven.

Willen jullie weten hoe een programma er op La Palma praktisch uit kan zien?

Willen jullie weten of Jikke voor jou en voor jullie samen, de persoon is om mee aan de slag te gaan?

Neem contact met Jikke op en stel jouw + jullie vragen!

Aanmelden nieuwsbrief