Voor Jou

Denk je na over jouw loopbaanontwikkeling? Ben je toe aan een sabbatical ? Wil je stilstaan bij jezelf en je eigen gedrag en gevoelens onder de loep nemen? Je patronen vinden en doorbreken? Ontdekken wat jij kunt en werkelijk wilt en dát vervolgens ook vorm geven? Ben je niet bang om echt iets aan te gaan met jezelf?

Animoso geeft je de kans om aan en met jezelf te werken. Animoso werkt op maat, je kunt kiezen uit een intensief week programma of een week met drie workshops naar keuze op La Palma; coachgesprekken over skype; een jaartraject met schrijfopdrachten; .....

Samen met Jikke kijk je naar wat bij jou past en maak jij jouw keuze.

Jouw vraag, Jouw eigenheid

Animoso helpt bij het (her)vinden en versterken van je eigen regie. Tijdens die 'ontdekkingsreis' kun je rekenen op gedegen begeleiding. Jikke zal je inspireren, confronteren, bemoedigen en ondersteunen. Via wandelcoaching, skypegesprekken, creatieve opdrachten en/of de helende natuur van La Palma. Jouw hulpvraag en jouw eigenheid staan in haar coaching continu centraal.

Vinden en versterken van je eigen regie

De regie houden over je eigen leven is niet altijd even makkelijk. De mensen die bij Animoso komen nemen de tijd om stil te staan bij levensvragen. Omdat ze moe zijn of niet weten wat ze willen... Omdat ze boos zijn, verdrietig of verward. Animoso helpt je om jouw situatie in kaart te brengen, om te (her)vinden wat je wilt en om daar met een concreet stappenplan ook werkelijk voor te gaan.

Een investering in jezelf

In de duur, intensiteit en kosten van je programma of workshops kun je een keuze maken. Omdat het om een coachingstraject gaat en niet om een therapie, kun je niet rekenen op een vergoeding van je ziektekostenverzekering. Wel is het mogelijk om via je werkgever, uitkerende instantie en de belasting kosten vergoed te krijgen.

Jouw Winst

Inspiratie, inzicht, ruimte, energie en een bij jóu passend en realistisch plan voor de toekomst... Dát is de winst. Elk coachingtraject of coachweek op La Palma van Animoso is een her-ontdekkingsreis naar jezelf. Naar jouw verlangens en passies, jouw mogelijkheden en kansen, jouw kracht. Het is een reis, waarin je zelfvertrouwen en innerlijke rust zult vinden. Een reis, waarin Jikke je graag begeleidt. Liefdevol en confronterend. Betrokken en professioneel.

 

Wanneer je geinteresseerd bent in één van de programma's van Animoso neem dan contact op met Jikke! In een open (eerste) gesprek kun je kennismaken met haar werkwijze en doorspreken wat bij jou past.

Voel je je aangetrokken tot de manier waarop Jikke zich hier presenteert en in haar programma's, maar zie je niet helemaal terug wat jij voor ogen hebt, neem dan contact op. Samen met haar kun uitzoeken wat echt bij jou past of dit nu bij Animoso zal zijn of ergens anders. 

Aanmelden nieuwsbrief