Programma's voor Jullie

Om zo effectief mogelijk antwoorden te vinden op de verschillende vragen die in een relatie kunnen spelen, heeft Jikke een aantal coachprogramma's  ontwikkeld. De één vooral gericht op het samen vinden van rust of inspiratie, de ander vooral gericht op het onderzoeken en verdiepen van jullie verbintenis. Een ware retraite voor twee!

Wil je aandacht een jullie relatie besteden en niet een hele week, maar één of meerdere dagdelen? Klik dan hier voor het bekijken van de workshops.

Stilte - Inspiratie Tijd

Stilte Tijd is een programma voor iedereen die altijd maar druk is en die tot rust wil komen: dichtbij zichzelf en dichtbij zijn partner. In Stilte Tijd neem je de tijd, creër je bewust de tijd die jullie jezelf en elkaar vanaf nu willen geven. Het is een ontdekkingstocht voor al die paren die niet aan zichzelf en elkaar toekomen, om welke reden dan ook.

Inspiratie Tijd is het aangewezen programma voor iedereen die verlangt naar hartstocht en passie en energie. Het is een week voor je-jullie zelf op het prachtige La Palma. Zes dagen gaan jullie samen met Jikke een paar uur aan de slag. Jullie (her)ontdekken jullie verschillen, je passies en gaan elkaar én jezelf weer zien, horen en voelen. Bovendien leren jullie hoe je elkaar energie kan geven zonder de eigen energie te verliezen.

Unieke Wezens

Elk mens is uniek. Heeft zijn eigen behoeftes, vooroordelen, angsten, patronen, verwachtingen en drijfveren. Heeft zijn eigen rugzak vol ervaringen en eigenaardigheden, bezit zijn eigen talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. En dit neem je mee in elke combinatie van een relatie.

Elke relatie/duo is een samenspel van unieke wezens. Of het nu gaat om broer-zus, moeder-dochter, vriend-innen, elke combinatie van duo's is mogelijk. In dit programma ga je op zoek naar dat wat jezelf én die ander uniek maakt. En je leert hoe je díe kracht optimaal in kan zetten. Voor jezelf én jullie relatie.
Het is een programma, waarin je jezelf en de ander beter leert kennen en meer leert begrijpen en waarderen. Een programma, die een stevige basis biedt voor samenzijn en samenwerking vanuit de kracht van je unieke wezen.

 

Een Coachweek met een Speciale Vraag

Elk leven heeft haar eigen geschiedenis en maakt zo elk mens uniek. Elke relatie heeft ook zijn eigen geschiedenis en ... maakt daardoor elke relatie uniek. Elke relatie heeft haar eigen thema's. Jullie specifieke thema staat centraal in deze week.

Jullie bereiden de week voor door een gesprek. In overleg met jullie geeft Jikke jullie opdrachten, waardoor ieder van jullie al gaat snuffelen, her-kauwen en onderzoek doen naar wat er speelt rond jullie specifieke thema.

In een relatie ben je met z'n drietjes: jij + jij + jullie samen zijn. Belangrijk is dat je weet wat jullie thema jouw doet, hoe het jouw gedrag beinvloed en hoe dat zijn weerslag heeft op jullie relatie. Met de ontdekkingen die jullie in de voorbereiding hebben gedaan, gaan julli, ieder voor zich en samen, aan de slag tijdens jullie coachweek op La Palma.

Elke coachweek van Animoso is anders, omdat niemand gelijk is en geen relatie hetzelfde is. Wel heeft in elke coachweek La Palma en haar verscheidenheid aan natuurlijke omgevingen een hoofdrol. Jikke zoekt steeds die plekken, die jullie traject zal beïnvloeden, zal versterken.

Ken je La Palma van horen zeggen, van lezen en foto's en heb je speciale wensen, laat het Jikke weten. Neem contact op met haar voor jullie vraag en wensen.

Aanmelden nieuwsbrief