Workshops op La Palma en in Nederland

De workshops van Animoso zijn een combinatie van creatief spelen en verdieping in jezelf.

Door haar opleiding Docente Handvaardigheid en haar werk als kunstenares heeft Jikke kennis van het bewerken van tal van materialen en uiteenlopende creatieve technieken.

Door haar jaren lange ervaring als coach en supervisor kan elke workshop naar keuze, een moment worden waarin je op een creatieve en speelse wijze kunt reflecteren, inzicht krijgen, experimenteren, verwerken, accepteren en eventueel veranderen van zaken die op dit moment spelen in jouw leven.

Wanneer na het lezen van het aanbod vragen hebt, neem dan contact op met Jikke en stel met haar een workshop samen die geheel bij jou past!

Workshops op La Palma

Ben je op vakantie op La Palma en wil je iets anders doen dan wandelen en/of op het strand liggen? Dan zijn de workshops van Animoso een mooie alternatieve activiteit.

De workshops van een dagdeel zijn kort en krachtig. Uurtjes voor jezelf, die je helemaal mag en kunt gebruiken, om ergens stil van te worden, de natuur te ervaren, een goed gesprek te voeren, iets creatiefs te doen of gewoon om even heerlijk voor jezelf bezig te zijn. Omdat het leerzaam en/of lekker is, leuk en/of inspirerend. Klik hier om te zien welke soorten workshops er zijn.

In Viento del Norte is op de eerste zaterdag van de maand een Schrijf Café in Viento del Norte. Je kunt je altijd opgeven en aansluiten. Elk Schrijf Café staat op zich, elk programma daagt je uit al reflecterend en creatief te schrijven. Je hoeft geen schrijf ervaring te hebben om mee te schrijven. Klik hier voor meer informatie.

Workshop Nederland 2018

Jikke organiseert regelmatig in Nederland workshops. Geen workshop is hetzelfde. Vanaf september 2016 verdiept Jikke zich in de methode SoulCollage® in combinatie met creatief en reflectief Schrijven.

Voor 2018 staan er workshops SoulCollage® en Schrijven gepland. Klik hier voor meer informatie.

 

Vakantie op La Palma plus drie workshops

Een speciaal aanbod voor die mensen die hun vakantie op een adembenemende plek willen doorbrengen, willen genieten van de stilte en het uitzicht over de eindeloze oceaan. Een verblijf in de prachtige grotwoning El Lagarto (klik hier voor een indruk via foto's).

En die naast wandelen op de vele wandelpaden in de buurt van de grotwoning een aantal workshops willen volgen.
De workshops zijn ware uurtjes voor jou of jullie zelf, die jij of jullie helemaal mogen en kunnen gebruiken om ergens stil van te worden, natuur te ervaren of juist om gewoon even heerlijk voor jezelf of met elkaar bezig te zijn. Omdat dat leerzaam en/of lekker is, leuk en/of inspirerend.
De workshops van Animoso bieden een prachtkans om jouw of jullie vakantie meer diepgang te geven. En bij thuiskomst zul je merken dat het effect van deze diepgang langer doorwerkt in je dagelijks leven. Daarnaast neem je een mooie herinnering mee in de vorm van een oceaandrum, beeldje of schilderij!
Speciaal voor Jou: Deze week is voor diegene die als maar geeft, zowel privé als in je werk, als coach of opvoeder-ouder, als leidingegevende of hoofd van het gezin, als maatschappelijk werker of verzorger van je ouders.
In deze week geef jij jezelf iets extra's, om op te laden en weer energie te krijgen, om je te voeden en weer inspiratie te hebben.

Gelijk naar de kern, met vaart en afwisselend, humor en diepgang.

Dit alles kun je tegenkomen in elke workshop die Jikke geeft.

Het is haar grote uitdaging, telkens weer, je te raken, je in beweging te zetten, de zin om iets nieuws aan te gaan te prikkelen.

Wil je op La Palma of in Nederland zelf een workshop met Jikke organiseren?

Neem contact op met haar en bespreek je wensen.

Aanmelden nieuwsbrief