Jij en Animoso

Animoso heeft een aanbod van programma's en workshops, zowel in Nederland als op La Palma. Trajecten en activiteiten om te investeren in jezelf. Voor de verschillende workshops kun je je zo aanmelden. Voor de programma's, cq coachweken en trajecten, natuurlijk ook, maar omdat het programma volledig is afgestemd op jouw vragen, jouw situatie en jouw thema's, vindt er eerst een voorgesprek plaats.

Klik hier om te kijken welke programma's Animoso "Voor Jou" heeft ontwikkeld.

Jouw persoonlijke programma

Kies je voor een coachweek op La Palma? Dan ontvang je na het voorgesprek een programmavoorstel. Dat bestaat altijd uit minimaal twee stappen: het voortraject en Jouw Week op La Palma. Tijdens het voortraject krijg je opdrachten, waarin je toewerkt naar Jouw Week op La Palma. Als het nodig is, zal het programma op La Palma vanzelfsprekend bijgesteld worden.

Vanaf het voorgesprek ben je bezig met een investering in jezelf. De bewuste keuze voor jouw persoonlijke programma en de opdrachten uit het voortraject zetten iets in beweging... Je pakt je eigen regie (weer) op!

In overleg met Jikke kun je verblijven in het nieuwe gastenhuis van Animoso of op een andere mooie locatie op La Palma, La Isla Bonita. Daar werk je zes dagen lang een paar uur per dag samen met Jikke aan jouw doel. In een heerlijke, inspirerende, gezonde omgeving.

Jouw zoektocht

Animoso helpt je om onder andere in beeld te brengen

  • wat je tegenhoudt om bepaalde stappen in je leven te nemen
  • wat je wilt loslaten en wat je wilt veroveren
  • wat jouw sterke en zwakke punten zijn
  • waar jouw passie ligt en welke talenten je hebt
  • over welke competenties je beschikt en welke valkuilen er op de loer liggen
  • welke veronderstellingen en aannames blokkades veroorzaken
  • wat de betekenis van je dromen is en hoe je ze kunt verwezenlijken
  • je voorbereiden op wat jij wilt doen na jouw pensioen

Jouw plek voor een week

In Barranco del Melquiades staat een nieuw gastenverblijf. Een grotwoning, waar alle luxe voor een fijn verblijf en het authentieke van een grot aanwezig is. Het ligt op de helling van de barranco, met uitzicht over de oceaan, de stilte die 'oorverdovend' is, met nachten vol sterren en (bijna) volop licht van de maan om nog bij te lezen!

Wil je meer foto's zien van de plek waar je jouw intensieve coachweek kunt beleven, klik dan hier.

 

In korte bondige woorden heb je veel informatie kunnen lezen, wat "Voor Jou" Animoso zou kunnen betekenen. Heb je meer uitleg nodig, wil je meer weten, dan kun je contact met Jikke opnemen. Zij zal zo snel mogelijk reageren.

Aanmelden nieuwsbrief