Welkom bij Animoso

Animoso. Een muziekterm voor bezieling, levenskracht, passie en enthousiasme; het Spaanse woord voor moedig en levendig; de naam van het coachingsbureau van Jikke Visser.

Animoso. Een op resultaten gericht coachingsbureau met een eigenzinnige coach en een volledig op jouw hulpvraag afgestemd programma. Zodat je inzicht, inspiratie en veel praktische handvatten krijgt. Zodat je doelgericht werkt aan het (her)vinden van wat jou sterk en gelukkig maakt.

Op deze website vind je veel informatie over Animoso. Over hoe Jikke werkt, over de programma's en workshops en over hoe effectief en bijzonder het is om juist op het Canarische eiland La Palma aan jezelf te werken.

Aan jezelf werken vraagt moed. Animoso ondersteunt je, confronteert je en voedt je. Animoso helpt bij het (her)vinden van de eigen regie. Animoso. Jouw route naar bezieling, levenskracht, passie en enthousiasme.

 

Animoso, versterken van je eigen regie, heeft een FaceBook Pagina. Op deze pagina schrijft Jikke open over haar eigen processen, schrijft ze over items waarvan ze merkt dat haar klanten mee bezig zijn en vermeldt ze actieviteiten in zowel Nederland als op La Palma.

Eenmaal in de twee maanden verstuurd Jikke een nieuwsbrief, met een overdenking, een actueel plan, de data voor workshops. Hieronder kun je je aanmelden voor het ontvangen van deze nieuwsbrief.

Om zichzelf bij haar lessen te houden, plaats Jikke sinds 18 oktober elke dag een foto op Instagram. Ook daar kun je haar volgen.

En ....Heb je op de website niet het antwoord gevonden op de vraag die jij hebt? Neem dan contact op en Jikke zal zo snel mogelijk reageren.

Aanmelden nieuwsbrief