Maan in Zonlicht

Maan in Zonlicht, een nieuw onderdeel van Animoso, met een eigen website!

Maan in Zonlicht is ontworpen en ontwikkeld door mij, Jikke Visser.
Maan in Zonlicht is ontstaan op La Palma, een Canarisch Eiland, midden in de Atlantische Oceaan. La Palma met haar schitterende sterrenhemel, de zichtbare Melkweg en waar de maan haar stralen het licht geeft in de nacht.
In Maan in Zonlicht breng ik alles samen wat ik als aards en spiritueel levend mens, coach, kunstenaar en levensgenieter heb opgebouwd binnen mijn praktijk van Animoso.

 

Animoso en de Maan

Toen ik in september 2010 op La Palma ging wonen en werken, overviel me de kracht van het licht van de maan in de nachten. De maan was nog maar een sikkeltje en ik kon door mijn tuin lopen zonder een zaklantaarn te gebruiken. Ik verdiepte me weer in de kennis over de invloeden van de maan. Ik ontwikkelde maanweekcoach programma's en moest dit laten liggen vanwege de effecten van de recente crisis.

Ondertussen specialiseerde ik me in het reflectief en creatief schrijven binnen de coachtrajecten en het Schrijf Café die ik in 2012 startte. In 2015 combineerde ik mijn kennis over de maan en het schrijven in een aanbod 'Schrijven onder de invloed van de maan'. De maan, het schrijven en ik hadden-hebben elkaar gevonden! Vanaf dat moment is het weer gaan borrelen en heb ik gewerkt aan twee nieuwe producten die hun eigen website hebben gekregen: Maan in Zonlicht.

Maan in Zonlicht, meeliften op de energie van de maan.

Een nieuwe website met een eigen naam. Op deze website vindt je informatie over twee verschillende programma’s om mee te liften met de energie van de maan.
Het eerste programma is een programma dat je thuis online kunt volgen. Op elke tijdstip dat past in jouw leven, op de plek waar jij graag schrijft, kun je meeliften met de energie van de maan. Op de besloten facebook pagina, Maan in Zonlicht, wordt bij de start van een nieuwe maan een artikel geplaatst. Bij elke 4 fases van de maan plaats ik een korte inleiding en 3 á 4 schrijfopdrachten.

Het tweede programma is een Intensieve Maanweek op La Palma. Een week waarin je werkt aan jouw specifieke vragen en aandachtspunten. Een week waarin je meelift op de energie van die specifieke maan. Na een eerste gesprek met jou ontwerp ik een speciaal op jou afgestemd week programma. In dit programma zullen jouw aandachtpunten, de manier waarop jij in beweging komt en de energie van de maan de hoofdrol spelen.

Maan in Zonlicht, meeliften op de energie van de maan.

Met trots en zeer voldaan, nodig ik je uit hier te klikken en het nieuwe aanbod van Animoso met de naam 'Maan in Zonlicht, meeliften op de energie van de maan' te bezoeken en er alles over te lezen.

Aanmelden nieuwsbrief