Schrijf Café op La Palma

Christine de Vries - Shodo - startte in Alkmaar in 2006 met haar Schrijf Café. Met of zonder schrijf ervaring, is iedereen van harte welkom. Nu ruim tien jaar later zijn er in Nederland meer dan 50 Schrijf Café's, die je kunt vinden onder de link van Shodo. Naast deze Schrijf Café's zijn er nog vele andere Schrijf Café's en schrijfworkshops die je makkelijk kunt vinden op internet.
Sinds oktober 2012 is Jikke gestart met haar Schrijf Café op de eerste zaterdag van de maand in Viento del Norte in Puntagorda op La Palma van 12:00 - 14:00. 

Ben je op vakantie op La Palma, houdt je van schrijven en ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op, je bent van harte welkom.

 

Wat is een Schrijf Café?

Een Schrijf Café is een plek, meestal een café, waar je zonder enige schrijfervaring naar toe kan gaan. Degene die het Schrijf Café geeft heeft een thema gekozen en biedt korte, bondige, creatieve schrijfopdrachten aan, waarmee jij aan de slag kunt gaan. Alle bijeenkomsten staan op zichzelf. Centraal staat de ontmoeting met elkaar en de mogelijkheid om dat wat je geschreven hebt te delen, zonder dat hierop gereageerd wordt. Met de oefeningen die je krijgt, kun je zelf thuis heerlijk verder schrijven en zo jouw dagboekschrijven of ervaringen van speciale momenten op een speciale manier onder woorden brengen.

Elke aanbieder van een Schrijf Café geeft haar persoonlijke touch aan het thema en de opdrachten. Zowel Jikke als de vaste deelnemers aan haar Schrijf Café merken dat haar coach zijn en haar liefde voor het jezelf ontwikkelen regelmatig in haar programma doorschemerd. Klik hier om het programma van Viento del Norte te zien, waar de data van het Schrijf Café in vermeld wordt.

 

Wanneer is er Schrijf Café

De komende Schrijf Café's vallen op 4 november, 2 en 30 (een speciaal programma!) december 2017 en op 6 januari 2018. Wil je meeschrijven? Je bent van harte welkom! Neem even contact op met Jikke en meld je aan. Of stuur een app naar 0031-652159155.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Jikke

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Jikke, zowel in Nederland als op La Palma, volg haar dan via FaceBook, Animoso, versterken van je eigen Regie.

Vanaf september 2017 kun je Jikke ook (bijna) dagelijks volgen via Instagram!

Aanmelden nieuwsbrief