Jullie en Animoso

Animoso heeft een aanbod van programma's en workshops. Trajecten en activiteiten om te investeren in jezelf en elkaar. De programma's Stilte- en Inspiratie Tijd of een Intensieve Week, is volledig afgestemd op jullie vragen, jullie situatie en jullie dilemma's. Jikke heeft met ieder van jullie en jullie samen een voorgesprek, waardoor het programma afgestemd kan worden op jullie.

Jullie persoonlijke programma

Na het voorgesprek krijgen jullie een programmavoorstel. Dat bestaat altijd uit minimaal twee stappen: het voortraject en jullie week op La Palma. Tijdens het voortraject krijgt ieder opdrachten en zijn er voor jullie samen opdrachten, waarin jullie toewerken naar jullie week op La Palma. Als het nodig is, kan het programma op La Palma vanzelfsprekend worden bijgesteld.
Vanaf het voorgesprek ben je bezig met een investering in jezelf en jullie relatie. Jullie bewuste keuze dit persoonlijke programma en de opdrachten uit het voortraject zetten iets in beweging... Ieder van jullie pakt zijn eigen regie (weer) op en leert dit inzetten voor jullie relatie!

Jullie week op La Palma

Vanaf september 2016 kunnen jullie verblijven in het nieuwe gastenhuis, een luxe grotwoning, op La Palma, La Isla Bonita. Daar werken jullie zes dagen lang een paar uur per dag samen met Jikke aan jullie doelen. In een heerlijke, inspirerende, gezonde omgeving.

 

Jullie zoektocht

Animoso helpt jullie in beeld te brengen en er naar te kijken op een nieuwe manier: wat gebeurd is kunnen jullie niet veranderen, hoe jullie je er mee verhouden wel.

-  wat jullie met elkaar verbindt
-  waar jullie elkaar tegenhouden in je eigen uniek zijn en jullie samen zijn
-  wat ieder van jullie je sterke en zwakke punten zijn
-  hoe jullie juist binnen jullie relatie ieder in zijn kracht kan gaan en blijven zitten
-  waar jullie passies liggen en welke talenten jullie hebben
-  hoe jullie van 1 + 1 = meer dan 2 kunnen maken

Het is niet altijd makkelijk naar jezelf te kijken, het is zelfs eng om te erkennen waar jij misschien wel iets zou kunnen veranderen, om .... jezelf en je relatie die kans te geven, jullie potentie optimaal uit te laten komen.

Hebben jullie nog vragen over dit programma aanbod, neem dan contact op met Jikke. Via een skype gesprek of 'face to face' kun je kennis met Jikke maken en al je vragen stellen.

Aanmelden nieuwsbrief