Workshops in Viento del Norte

Eind 2014 ontstond tijdens een Schrijf Café van Animoso het idee om samen een pand te huren in Puntagorda om daar allerlei workshops te gaan geven. Begin 2015 ontmoette 6 personen elkaar en vonden elkaar in dezelfde ideëen. Zo ontstond Viento del Norte, in Puntagorda op La Palma!

Een Galerie en Workshopcentrum. In de Galerie hangt werk van Jikke en 2 andere kunstenaressen, Carla Culemann en Antje Bleck.

Workshops in Viento del Norte

Er worden verschillende workshops aangeboden in Viento del Norte zoals Salsa, tekenen, schilderen, Schrijf Café en wat er spontaan georganiseerd wordt. Op de website van Viento del Norte kun je kijken naar het programma met het 2 maandelijke aanbod. Zoals je aan het programma ziet, worden de workshops met name gegeven door Duitssprekende mensen. Gelukkig kunnen de meesten ook heel goed Engels spreken. En Jikke spreekt natuurlijk ... vloeiend Nederlands!!

Elke eerste zaterdag van de maand geeft Jikke in Viento de Norte een Schrijf Café! Wil je je aanmelden, neem dan even contact met haar op.

Op 30 december 2017 is er een extra Schrijf Café met als thema, "wat laat ik achter me van 2017 en waar kijk ik naar uit voor 2018". Het programma duurt inplaats van 2 uur, deze extra keer, 3 uur. In het programma is een labyrint verwerkt, die je ter plekke in Viento ook kunt lopen!

 

Het programma

Elke twee maanden wordt er een poster gemaakt met het programma. In de winter is er een verscheidenheid in het aanbod. In de zomer is het stiller op het eiland en hebben de meeste programma's een zomerstop. Hieronder kun je naar het laatste programma kijken. Spreekt je iets, neem dan contact op met de betreffende workshop gever/geefster, zodat je je kunt aanmelden. De openingsuren zijn maandag van 12:00 - 14:00, dan is Jikke aanwezig; op vrijdag van 17:00 - 19:00 dan is Antje Bleck aanwezig. Een bezoek aan Viento del Norte kun je koppelen aan het neerstrijken op het terrasje van Coffee y Cake, waar je de lekkerste taart en koffie van het eiland kunt krijgen!

 

Ben je geinteresseerd in de workshops in Viento del Norte?

Wanneer je interesse hebt voor deze workshops kun je contact opnemen met Jikke en of zelfs je vast op de mailinglijst van Viento del Norte laten plaatsen.

Wil je het programma met het aanbod van Viento del Norte goed bekijken, klik dan hier.

Vindt je het initiatief van Viento del Norte goed, dan kun je het ondersteunen door Vriend van Viento del Norte worden voor een bedrag van € 12,00 per jaar! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Jikke.

Aanmelden nieuwsbrief