Workshops La Palma

De workshops op La Palma vinden .... buiten plaats!

Wanneer je voor een creatieve workshop kiest vinden deze plaats in de barranco waar Jikke woont. In de benedentuin van de barranco, of in haar buiten atelier naast het huis, of ergens langs een van de paden in de barranco.

Wanneer je gekozen hebt voor een wandelcoachsessie, dan zal Jikke in overleg met jou een passende plek kiezen bij jouw wensen.

Wandelcoachsessie

Samen met Jikke wandel je 2,5 uur in de prachtige natuur van La Palma. Aan het begin van de wandeling formuleren jullie jouw vraag of werkpunt zo helder mogelijk. Tijdens de wandeling gaan jullie daar mee aan de slag.
Al pratend, analyserend, onderzoekend en reflecterend, wandelen jullie door het landschap en maken je gebruik van de symboliek in de natuur. Je ontdekt nieuwe inzichten, waardoor je oude aannames en patronen los kunt laten en met een frisse blik én frisse moed verder kunt. Met nieuwe, passende aannames en patronen.

Relatie – Vrienden Spel

Een 2,5 uur durend spel om nieuwe inzichten in jullie samenspel te ontdekken. Een spel, waarin jullie onderzoeken wat voor jullie afzonderlijk belangrijke dingen zijn. Een spel dat jullie wensen en verwachtingen naast elkaar op tafel legt.
In het gesprek dat ontstaat her - ontdek je de verlangens én de aannames van jezelf en de ander. Met een nieuwe blik, bekijk je jezelf, elkaar en jullie relatie.

Oceaandrum maken

Een meditatieve workshop van één of twee dagdelen in de tuin van Jikke. Het rustgevende ritme van de oceaan ga je gebruiken als voedingsbron voor een nieuw ritme van jezelf.
In een platte ronde schaal laat je de door jou gekozen zand en stenen van het zwarte strand rondgolven als het ritme van de oceaan. Vervolgens sluit je de schaal met schilderslinnen af en schilder je jouw beeld. Met jouw kleuren en jouw streken.
Een workshop die je naast een geweldige ervaring ook een tastbaar beeld oplevert. Je kunt deze workshop alleen of met een vrind(in) of als gezin aanvragen.

 

SoulCollage

SoulCollage® is een intuïtieve en creatieve manier om zicht te krijgen op zaken die zich in het onbewuste afspelen en de diepe werking van oude patronen zichtbaar te maken, door het maken van collages.
En wanneer je een SoulCollage gaat maken, stuur jij je hoofd, je grootste criticus, heerlijk even de keuken in of laat het een wandeling in het bos maken. Even rust! Niet zo makkelijk denk je? Uiteindelijk toch wel!
Want dan begint het intuïtief uitzoeken van beelden uit allerlei soorten tijdschriften, en voor je het weet gaan je hart en ziel open en vinden je ogen en handen die plaatjes die jou nu, op dit moment raken. Wanneer je een aantal beelden hebt, ga je op een afgemeten kartonnen kaart, jouw collage maken.
Moet je een probleem hebben om kaarten te maken? Nee, absoluut niet. Wat je maakt aan kaarten zijn die delen in jezelf die zichtbaar willen zijn en zichtbaar willen worden en blijven.
Je kunt zoveel kaarten maken als je wilt … en elke keer tonen ze een aspect van jou.

Ook deze workshop kun je alleen aanvragen of met je 'reisgezel' en als gezin.

Op vakantie en dan serieus bezig zijn? Daar is toch de vakantie niet voor?

Voor de een is een vakantie juist ... op het strand verblijven, dat kan ook uitstekend op La Palma!

Voor de ander is een activiteit, bijvoorbeeld het maken van een oceaandrum, of het schrijven van gedichten in de natuur, of een SoulCollage die je meeneemt naar huis, de herinnering die je nog heel lang in je meedraagt. Wil jij een speciale herinnering aan jouw vakantie meenemen? Neem dan contact op met Jikke.

Aanmelden nieuwsbrief