De reis

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die op La Palma (La Palma SPC!) vliegen. Vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Vanaf Amsterdam vliegt Transavia op vrijdag en maandag. De vliegreis duurt viereneenhalf uur.
De luchthaven ligt aan de oostkant van La Palma. Het is ruim een uur rijden naar Puntagorda, dat in het noordwesten ligt, de kant van La Palma waar het meeste de zon schijnt. La Palma is een eiland dat je niet mag onderschatten qua afstanden en wegen. Het heeft nauwelijks een weg die vlak is. Een avontuur voor de autobestuurder.

Wanneer je een coachweek volgt bij Animoso, staat Jikke je daar op te wachten om je naar jouw plek voor jou/jullie week te brengen.

 

De reis kosten

Er is op dit moment geen echte indicatie te geven over de kosten van de tickets. Er zijn periodes dat een ticket rond de € 60,- kosten. En er zijn periodes, vooral in de (nEderlandse) vakantieperiodes dat een enkele vlucht tegen de € 300,- kan lopen. Het is dus heel verstandig om je onderzoek naar de prijzen te doen.

Volg je een coachweek bij Animoso dan is de meerwaarde van een coachweek dat geld dubbel en dwars waard. Door de natuur, het klimaat, de sfeer, het eten en de levensstijl zal je merken dat je in absolute vrijheid kunt denken over jezelf en de meer bij jouw passende levensstijlen en doelen. Dat je veel meer ruimte hebt om te kijken naar die dingen, waar je (net) nog niet tevreden over bent.
Heb je meer tijd dan geld, dan loont het om, in overleg met Jikke voor een periode te kiezen waarin de ticketprijzen laag zijn.

Vervoer van en naar

Volg je een intensieve coachweek, dan is het vervoer van en naar het vliegveld in de coachweek inbegrepen.
Volg je een workshop, dan kun je met het openbaar vervoer of met een huurauto bij Jikke komen.
Informeer naar de routebeschrijving en de mogelijkheden bij Jikke.

Heb je nog vragen over de reis? Stel ze dan aan Jikke, waar mogelijk zal zij je ondersteunen.

Besluiten nemen geeft ruimte, ruimte die je in kunt vullen. Eenmaal een besluit genomen om een coachweek te volgen, of een vakantie te boeken in Cueva El Lagarto .... dan kan het voorwerk en de voorpret beginnen!

Aanmelden nieuwsbrief