Jikke Visser

Jikke Visser (05-05-'55) is oprichtster, eigenaar van Animoso. Animoso is haar passie, haar geesteskind, haar trots en haar inkomen.

In Animoso combineert zij haar gaven van supervisor, coach en kunstenaar. Vakmanschap, vindingrijkheid, verstand, creativiteit én intuïtie vormen de basisingrediënten van haar werkwijze en benadering. Met elkaar leiden zij tot een veelzijdig aanbod, een scala aan werkvormen en een grondhouding, waardoor op maat ontwikkelde programma's en workshops voor haar standaard zijn.

Sinds 1995 komt en werkt Jikke regelmatig op La Palma. De invloed van dat prachtige Canarische eiland, ervaart ze als zó weldadig en inspirerend dat ze besloten heeft zich daar mét haar bedrijf te vestigen. Op het allermooiste plekje van La Palma nodigt ze u van harte uit om mee te genieten, tot rust te komen en nieuwe mogelijkheden in uzelf te ontdekken en aan te boren. Bienvenida!

 

Heb je een vraag of wil je kennis maken met Jikke, neem dan hier contact op met haar.

Jikke stuurt regelmatig een nieuwsbrief met de nieuwste activiteiten van Animoso en een artikel met overdenkingen rond zaken die haar vanuit haar eigen leven en die van klanten bezig houden. Je kunt je hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van Animoso.

Aanmelden nieuwsbrief