La Palma en Animoso

Sinds 1995 komt Jikke op La Palma. Sinds 2007 werkt ze op afspraak op La Palma. Vanaf september 2010 woont en werkt Jikke - Animoso op La Palma.
La Palma heeft een rijkdom aan verschillende natuurgebieden. Bergen, kloven, bossen, vulkaanlandschappen en de oneindige oceaan, die je bijna van elke plek waar je je bevindt ziet. Het klimaat is subtropisch. In de nachten is de hemel helder, waardoor de sterrenhemel en de maan indrukwekkend aanwezig zijn. Er hangt een grote rust en stimulerende sfeer over het hele eiland. Op bepaalde plekken is het 'oorverdovend stil'.
De onmetelijke ruimte van luchten en de oneindige zee zetten je aan tot mijmeren, bespiegeling, overdenkingen over oa je leven.
De natuur daarentegen zet je stevig op je voeten, dat moet ook wel, want niets is gelijk, elke stap 'moet' je bewust neerzetten op de bodem van dit eiland van rotsen en vulkanen.

 

Vanaf de eerste keer dat Jikke op La Palma kwam, heeft ze ervaren dat dit eiland ruimte geeft in je hoofd, in je hart en in je ziel. Het werd haar plek voor bezinning, loslaten, opladen, inspiratie, voeden en waar nieuwe ideeën zich 'als vanzelf' laten verankeren.
Als coach zag ze de potentie voor anderen die in hun leven een bewuste stap willen nemen die op een positieve manier gevolgen heeft voor de rest van hun leven. La Palma is de ideale plek om processen te stimuleren of te versnellen, op inspannende en ontspannende wijze.

Informatie over La Palma

Op internet is veel informatie te vinden over La Palma. Er zijn verschillende mogelijkheden om er te verblijven, zoals Hotels, B&B's en de 'beroemde' cassita's. Cassita's zijn Palmerische woningen op de meest prachtige plekken, waar je voor een week of meer kunt verblijven.

Er zijn veel wandelgidsen over La Palma, geen wonder, want het is een paradijs voor de stevige wandelaar. Geen route is hetzelfde en altijd zul je stijgen en dalen, met de mooiste uitzichten over de oceaan rondom La Palma. Er zijn ook verschillende duikscholen, waaronder een Nederlandse duikschool.

Aanmelden nieuwsbrief